Intim magazin

TIPPEK SZEX SEGÉDESZKÖZEID KARBANTARTÁSÁHOZ

2018.11.22 15:17
Intim-box
TIPPEK SZEX SEGÉDESZKÖZEID KARBANTARTÁSÁHOZ
Amellett, hogy megvásárolod és használod eszközeidet, mindenképpen fordíts időt azok karbantartására is. Megfelelő gondoskodás nélkül kellemetlen fertőzésekkel kerülhetsz szembe, vagy hamarabb tönkre megy drágán megvásárolt eszközöd.Első lépésként meleg folyóvízben alaposan öblítsd le az eszközt. Amennyiben elektromos vibrátorról van szó, akkor figyelj hogy ne menjen víz az elemek közelébe. Ha pedig például művaginát használsz, akkor annak belső átmosására is fordíts figyelmet. Antibakteriális szappant használva extra védelmet kaphatsz. A mosás után szárítsd le a felesleges vizet az eszközről,...

Amellett, hogy megvásárolod és használod eszközeidet, mindenképpen fordíts időt azok karbantartására is. Megfelelő gondoskodás nélkül kellemetlen fertőzésekkel kerülhetsz szembe, vagy hamarabb tönkre megy drágán megvásárolt eszközöd.

Első lépésként meleg folyóvízben alaposan öblítsd le az eszközt. Amennyiben elektromos vibrátorról van szó, akkor figyelj hogy ne menjen víz az elemek közelébe. Ha pedig például művaginát használsz, akkor annak belső átmosására is fordíts figyelmet. Antibakteriális szappant használva extra védelmet kaphatsz. A mosás után szárítsd le a felesleges vizet az eszközről, majd szöszmentes kendővel töröld szárazra. Forró víz és natúr szappan használata nem javasolt, mert kárt tehet az eszközben.

 

 

Második lépésként töröld át szexuális játékodat speciálisan az erre kifejlesztett antibakteriális tisztítószerrel. Válaszd ki webáruházunk kínálatából a számodra legmegfelelőbbet. A spray használata után nem kell áttörölni az eszközt.

 

 

A bőrhöz hasonló felületű játékok karbantartásához, az anyag rugalmasságának megőrzése érdekében speciális porral tudod megújítani a felületet. Az ujjaiddal vidd fel a port az eszközre, egyenletesen elosztva azt rajta. A felesleges mennyiséget távolítsd el. Az újabb használat előtt nem kell átmosni az eszközt. Ez az anyag megakadályozza, hogy szőr és hajszálak tapadjanak a segédeszközre. A hintőpor használata nem javasolt, mert károsíthatja a felületet.

 

 

Minden szexuális segédeszközt egyedileg kell tárolni a kémiai átvitel és a potenciális károk megelőzése érdekében. Ha kaptál a segédeszközhöz tároló tasakot, zsákot, akkor mindig abban tárold. Amely eszközhöz nem kaptál tárolót, ahhoz vásárolhatsz egyet, vagy vászonzsákba csomagold. Hűvös, sötét, száraz helyen tárold.

 

Amikor szexuális segédeszközöd használod, figyelje arra, hogy speciális, vizes alapú anyaggal síkosíts. A vazelin, a testápolók, masszázsolajak, mint olaj és szilikon alapú folyadékok, károsíthatják eszközödet.

olcsobbat.hu