Intim magazin

AZ EROTIKUS MASSZÁZS ALAPJAI

2018.08.20 14:35
Intim-box
AZ EROTIKUS MASSZÁZS ALAPJAI
Az erotikus masszázs hallatán valamennyiünknek a thaiföldi szalonok jutnak eszünkbe. A megfelelő eszközökkel és az alapvető technikákkal birtokában leszel annak, hogy partnered a magaslatokba röpítsd. Nagymértékben növelheted az érzelmi intimitást, de legalább is fantasztikus előjátékot biztosíthatsz partnered számára. Az alábbi lépéseket alkalmazd mindezek eléréséhez: 1.    Hangulat A helyiségnek mentesnek kell lennie mindennemű figyelemeltereléstől, emellett a hőmérséklet is legyen kellemes. Ha gyertyákat vagy zenét választasz, győződj meg róla, hogy azok fokozzák a masszázs élvezetét és nem...

Az erotikus masszázs hallatán valamennyiünknek a thaiföldi szalonok jutnak eszünkbe. A megfelelő eszközökkel és az alapvető technikákkal birtokában leszel annak, hogy partnered a magaslatokba röpítsd. Nagymértékben növelheted az érzelmi intimitást, de legalább is fantasztikus előjátékot biztosíthatsz partnered számára.
Az alábbi lépéseket alkalmazd mindezek eléréséhez:

 

1.    Hangulat


A helyiségnek mentesnek kell lennie mindennemű figyelemeltereléstől, emellett a hőmérséklet is legyen kellemes. Ha gyertyákat vagy zenét választasz, győződj meg róla, hogy azok fokozzák a masszázs élvezetét és nem elvonják kedvesed figyelmét. A keleti hangulatú zenék biztosan lazító hatással lesznek társadra.

 

2.    Melegség


Az olaj a következő szintre lépés és a masszázs szerves része. Felmelegíti a bőrt, csökkenti a súrlódást, így még kellemesebb érzést váltasz ki használatával. Használj illatos masszázsolajat, válasz finom, nem túlságosan felkavaró illatot. Figyelj arra, hogy mielőtt elkezded a masszírozást, a kezeidet melegítsd fel oly módon, hogy a masszázs olajat a tenyeredbe öntve összedörzsölöd kezeidet, vagy esetleg a masszírozás előtt melegvízben áztatod egy-két percig mindkét kezed.  Az ágyat terítsd le egy kellemes tapintású takaróval, ami melegség érzetét kelti.
A mi kedvenc masszázsolajaink: (ide jöhet termék, ha van)

Mielőtt elkezded a masszírozást, mindent gondosan helyezz a kezed ügyébe, ne kelljen bármiért is félbeszakítanod kedvesed kényeztetését.

 

3.    Technikák


Az erotikus masszázs annál jobb, minél kevesebb ruhát viselsz Te magadon. Miután mindketten levetkőztetek, a partnered feküdjön hasra az ágyon. Alaposan dolgozd meg a hátat és a vállakat, hogy kimenjen a feszültség és boldog relaxációs állapotba segítsd partnered, majd pedig együtt fedezzétek fel a gyönyört.
Miközben partnered testét masszírozod, ütemesen érintsd meg testeddel meztelen bőrét. Emellett amikor a hátán és a vállán dolgozol, gyengéden lélegezz a nyakába. Az ütemes és ismétlődő mozdulatok meghozzák a várt eredményt.

Próbálj meg 5-10 percet eltölteni minden egyes területen és érezni fogod, hogy partnered izmai ellazulnak. Kommunikálj folyamatosan kedveseddel, mi az, ami számára nagyon jó érzés, túl erős-e a nyomás, vagy éppen még fokozhatod azt.


Kezdj a vállakkal, a legtöbb emberben itt gyűlik össze a feszültség. Az olajat öntsd a kezedre, dörzsöld össze a tenyered és kezd masszírozni a váll felső részénél, a trapéz izmok fölött. Finom mozdulatokkal haladj végig a karokon hosszában. Ezután tölts egy kis időt a fülek és a nyak mögötti területen, néhányszor futtasd fel az ujjaidat a párod haján, stimulálva a fejbőrt.
Majd fokozatosan csúsztasd végig kezeidet a gerinc mentén, utána pedig a lapockákat dolgozd meg. Szükség szerint önts még olajat a kezedre.

 

A gerincoszloptól kifelé folytasd a masszírozást. Kísérletezz, a kezeidet egyszer-egyszer erőteljes nyomással told a derék felé. Nagy körkörös mozdulatokkal lassan dörzsöld az alkaroddal a derekát és a fenekét.
Rengeteg olajat használj és majd kezd el a masszázst a bokától felfelé. A hüvelyujjaiddal a belső comb felé gyúrd párod testét. Határozott mozdulatokkal haladj. Vannak, akik számára a kellemes érintés inkább csiklandós, ezért szükségesek az erőteljes mozdulatok. Masszírozd a lábujjakat, nyomd össze finoman a hüvelyk- és a mutatóujj közti területet, majd egyesével húzd meg felfelé óvatosan az ujjakat.


Amikor már úgy érzed partnered teljesen ellazult, akkor kérd meg, forduljon a hátára. Ekkor masszírozd a talpától egészen a feje búbjáig úgy, hogy nemi szerved érintse a testét.
Ezután már csak kettőtökön áll, hogy milyen varázslatossá teszitek az estét.

olcsobbat.hu